ggc3asq81f4l_landscape_067_3000.jpg qal3j5l84uzz_landscape_028_2700.jpg

De leukste voorstellingen voor de koude wintermaanden

De leukste voorstellingen voor de koude wintermaanden

De maanden januari en februari worden vaak gezien als de meest deprimerende maanden van het jaar. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Kom van die bank af en verwen jezelf (of iemand anders) met een bezoek aan het theater om zo de koude winteravonden te vullen. Voor je het weet worden de dagen langer en komt de zon steeds vaker tevoorschijn. Wij geven je alvast een aantal ideeën:

1

Verliefd op Ibiza

se93jjn8sovm_landscape_050_3000.jpg

Wanneer het buiten ijskoud is kun je in het theater gewoon de zon opzoeken! De feel good musical Verliefd op Ibiza speelt zich af op partyeiland Ibiza, waar het vergeten popicoon Lex (Chris Tates) woont. Lex heeft in Nederland een hit gescoord en heeft daar goed aan verdiend. Samen met zijn familie leeft hij nu het ‘ultieme’ eilandleven. Maar iedereen om hem heen lijkt verliefd te worden (inclusief hijzelf?) en dat pakt niet altijd positief uit... Dit geldt ook voor profvoetballer Kevin (Guido Spek) die gaat trouwen met zijn vlogger-vriendin Elsa (Laura Ponticorvo). Is dat wel een goed plan? We verklappen alvast één ding: in deze musical houdt liefde zich niet aan de gebaande paden!

Verliefd op Ibiza

diverse theaters

Prijs vanaf €34,-

2

Anastasia

fuj3jhm8xip1_landscape_050_3000.jpg

Het verhaal van Anastasia Romanov, de vermoorde dochter van de Russische tsaar, behoort tot één van de grootste mysteries van de 21ste eeuw. Hoewel het echte antwoord rondom het mysterie van Anastasia inmiddels is gevonden, leeft het mysterie nog altijd wereldwijd voort in de theaters. In de musical duikt weeskind Anya op; een meisje dat sprekend lijkt op de vermoorde Anastasia Romanov. Anya lijdt aan geheugenverlies, weet niks meer van haar verleden en de enige bagage die ze bij zich draagt is een muziekdoosje. Anya reist af naar Parijs in de jaren ‘20, op zoek naar haar verleden...

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Prijs vanaf €34,00

3

Opvliegers 5: Op Safari

tui3ydo8ozxd_landscape_050_3000.jpg

Deze winter is de vijfde en laatste voorstelling (!) uit de razendpopulaire Opvliegers theaterreeks te zien. Deze keer gaan de vier dames niet op skivakantie, maar op een avontuurlijke safari in de hoop The Big 5 te spotten. Loes, Joke, Shirley en Moniek verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een safaritent. Maar ondertussen speelt er van alles af in het achterhoofd van de dames. Shirley heeft alle mannen afgezworen terwijl Loes zich op een veel oudere miljonair heeft gestort. Daarbij komen ook nog allerlei (overgangs)kwalen de hoek om kijken. Gelukkig kan daar bij Opvliegers 5 weer onbedaarlijk om gelachen worden.

Opvliegers 5: Op Safari

diverse theaters

Prijs vanaf €23,75

4

TINA - De Tina Turner Musical

ix53zf384z91_landscape_050_3000.jpg

Deze winter is voor het eerst de enige geautoriseerde musical over het leven van zangeres Tina Turner in Utrecht te zien. De musical is geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Niemand anders weet tenslotte beter hoe een meisje uit het Amerikaanse dorpje Nutbusch kon uitgroeien tot de onbetwiste Queen of Rock ‘n Roll. Tina Turner wordt gezien als een doorzetter die zich niet aan de regels houdt, maar ze zelf maakt. Dit leidde haar naar een ongekend succes: 11 Grammy Awards en live shows waar miljoenen mensen een kaartje voor kochten. De zangeres heeft al beloofd naar Utrecht af te reizen om de Nederlandse musicalproductie met eigen ogen te zien.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners