De Grote Drie is gestopt

Lopende voorstellingen
 

De Grote Drie

Musicaltickets met gratis rang-upgrade voor Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie

Deze musical, naar het idee van Hans Cornelissen, brengt drie theaterdiva’s samen op het podium. In werkelijkheid traden deze diva’s nooit met elkaar op, maar dankzij deze geweldige theaterproductie beleven we een concert dat er nooit was, maar wel graag hadden willen zien. De musical die in 2017 een zegetocht maakte langs de Nederlandse theaters, zal van 11 tot en met 22 juli 2018 exclusief terugkeren in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze bijzondere musical is onderscheiden met de award voor de Beste Kleine Musical.

Musicaltickets voor Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie koop je met een gratis rang-upgrade op Theaterclub.nl!

Het verhaal

In de musical krijgen Adèle, Conny en Jasperina een uitnodiging om voor een club rijke Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. De aantrekkelijke gage maakt weigeren bijna onmogelijk. Maar slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, er in om een show te maken? Verdaagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijkertijd?

Het wordt een komisch, vilein en aangrijpend samenzijn van de drie grande dames en hun assistent Gabriel. We volgen hen tijdens de heftige voorbereidingen op het concert met daarin een hoofdrol voor hun mooiste en beste liedjes als Dobbe Dobbe Dobbe, Zeur niet, Het is over, De minutenwals, Lou d’r ligt een lijster in de la en De bokken en de schapen.

Koop nu musicaltickets voor de Grote Drie mét gratis rang-upgrade

Uit de pers

“Een voorstelling om te koesteren (…) Absolute topper is Ellen Pieters” ★★★★ – De Volkskrant

“Een juweel van een voorstelling (…) Hanneke Drenth als Jasperina de Jong is een vondst” ★★★★ – AD

“Alles klopt in de deze musical” ★★★★★ – Scènes

“Het ene na het andere muzikale hoogtepunt” ★★★★★ – De Telegraaf

“Wat een feest” ★★★★ – Trouw

“Als Sluyterman van Loo ‘Het is over’ zingt proef je het verdriet” – Leidsch dagblad

“Pieters doet Adèle niet na, ze is haar” – Noord Hollands Dagblad

De cast

De musicaldiva’s worden gespeeld door Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth. De rol van hun assistent Gabriel wordt vertolkt door David van den Tempel. De musical wordt begeleid door een live-combo onder leiding van Nico van der Linden. Het script is geschreven door Lars Boom, en deze geweldige musical wordt geregisseerd door Paul van Ewijk.

Musicaltickets voor de Grote Drie met gratis rang-upgrade

Dit is jouw kans om deze musicaldiva’s in actie te zien. De Grote Drie is de Winnaar Beste Musical (klein) 2018 en dat is niet zomaar. Koop nu je tickets voor De Grote Drie mét gratis rang-upgrade en beleef een onvergetelijke avond.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen!

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
DeLaMar Theater

Speeldata:
11 juli t/m 22 juli

Met:
Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth, David van den Tempel

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief servicekosten per ticket en exclusief € 3,50 verzendkosten per bestelling. • De korting is reeds verwerkt (voorbeeld: je boekt een 1e rang ticket voor de prijs van 2e rang) • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.