86e3v1q8p44b_landscape_067_3000.jpg v5n325s8lkld_landscape_028_2700.jpg

De beste musicals met muziek uit de jaren ‘60 – ‘90

De beste musicals met muziek uit de jaren ‘60 – ‘90

Meezingen met de hits van Queen, in extase raken door de muziek van David Bowie of juist meedansen op de muziek van ABBA. Dit jaar zijn in de theaters internationaal gewaardeerde musicals te zien mét muziek van de meest beroemde artiesten uit de jaren ‘60 t/m ‘90. Sommige hits zijn naar het Nederlands vertaald, sommige ook niet. Eén ding is zeker: bij deze musicals kunt u het niet laten om mee te zingen of te dansen.

1

Lazarus

q8s3w3d8vm3s_landscape_050_3000.jpg

Popicoon David Bowie werkte vlak voor zijn overlijden aan de musical Lazarus. De musical ging in december 2015 in première in New York, Bowie overleed een maand later. Lazarus wordt gezien als zijn testament, zijn requiem. Binnenkort is dit laatste meesterwerk van David Bowie te bewonderen in Nederland! Tijdens de show komen grote hits van Bowie voorbij zoals Lazarus, It’s No Game, Dirty Boys en Where Are We Now? Extra bijzonder is dat David Bowie speciaal voor deze musical nieuwe liedjes heeft geschreven.

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

2

We Will Rock You

qlf38he8flrm_landscape_050_3000.jpg

Al meer dan 20 miljoen mensen uit 28 landen hebben de Queen-musical We Will Rock You gezien. Die populariteit komt natuurlijk niet uit de lucht vallen: We Will Rock You maakt alle verwachtingen waar. De allerbeste hits van rockband Queen komen voorbij. Uiteraard is Bohemian Rhapsody live te horen - het meest geliefde Queen-nummer in Nederland - maar ook We Will Rock you, Under Pressure en Who Wants to Live Forever. Wist je al dat de Amerikaanse zangeres Anastacia één van de hoofdrollen vertolkt?

We Will Rock You

Chasse Theater, Breda

3

Kinky Boots

syy3b0b8bnqx_landscape_050_3000.jpg

Voor de muziek uit de musical Kinky Boots is Girls Just Wanna Have Fun zangeres Cindy Lauper gevraagd om liedjes op papier te zetten. Dat is zonder twijfel gelukt. Kinky Boots is inmiddels een met prijzen overladen musical die naast West End en Broadway ook in Duitsland, Australië en Japan te zien was. De show staat overigens niet alleen bekend om de muziek, maar ook om de inhoud. Kinky Boots gaat over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

Kinky Boots

diverse theaters

4

Mamma Mia!

tdf3kn18zkeg_landscape_050_3000.jpg

Precies 25 jaar nadat ABBA met Waterloo het Songfestival won, gaat in Londen de musical MAMMA MIA! in première. Na het winnen van het Songfestival had niemand kunnen vermoeden dat ABBA een van de meest succesvolle bands ter wereld zou worden, laat staan dat er een musical zou komen met hun allergrootste hits! De musical heeft iets unieks: de muziek neemt je mee terug naar de jaren ‘70, terwijl het verhaal zich afspeelt op een hedendaags idyllisch eiland waar we allemaal van kunnen dromen.

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners