2pc3gcl8pkfs_landscape_067_3000.jpg 2pc3gcl8pkfs_landscape_028_2700.jpg

Ciske de Rat - de Musical

DeLaMar Theater, Amsterdam

Ciske de Rat is gestopt!

Lopende voorstellingen
Ciske de Rat Ciske de Rat – de Musical met gratis rang-upgrade Een van de meest populaire musicals van Nederland is eindelijk weer te zien! Ciske de Rat – de Musical wordt namelijk weer opgevoerd. De tournee begint met een reeks voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam, daarna zal Ciske door heel Nederland te zien zijn. Wil je er als eerste bij zijn? Profiteer van onze actie voor Ciske de Rat – de Musical en ontvang een gratis rang-upgrade bij de voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam! Meeslepend en ontroerend Wie ooit de film zag of de boeken las, weet hoeveel indruk het verhaal van Ciske de Rat maakt. Een onverbeterlijke kwajongen, maar ook een kind met een goed hart dat in zijn jonge leven al de nodige tegenslag moet verwerken. In Ciske de Rat – de Musical beleef je al die avonturen opnieuw, maar ontdek je ook hoe het Ciske op latere leeftijd vergaat. Cast vol Nederlands talent De volwassen Ciske wordt in deze musical gespeeld door niemand minder dan Danny de Munk, die je natuurlijk nog kent van zijn rol als de kleine Ciske in de film uit 1984. Andere talenten uit de cast van Ciske de Rat – de Musical zijn onder meer: Matheu Hinzen e.a. als Ciske de RatEllen Evers als Ma VrijmoethBas Keijzer als Frans VrijmoethBrigitte Nijman als Tante JansAd Knippels als Meester Bruijs Speciale actie voor Ciske de Musical We kunnen niet wachten om ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ en al die andere prachtige nummers weer in het theater te horen. Daarom hebben we nu een speciale actie voor Ciske de Rat – de Musical. Bij elk kaartje dat je via de Musical & Theater Club bestelt krijg je namelijk gratis een rang-upgrade. Het werkt heel eenvoudig: Bestel een ticket voor de 1e rang en betaal de prijs van een 2e rang ticketBestel een ticket voor de 2e rang en betaal de prijs van een 3e rang ticket Zo zit je dus heel voordelig op de beste plekken in de zaal. Wees er wel snel bij, want op is op! 1970-01-01 2017-02-27
DeLaMar Theater, Amsterdam DeLaMar Theater, Amsterdam
0 0

Ciske de Rat – de Musical met gratis rang-upgrade

Een van de meest populaire musicals van Nederland is eindelijk weer te zien! Ciske de Rat – de Musical wordt namelijk weer opgevoerd. De tournee begint met een reeks voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam, daarna zal Ciske door heel Nederland te zien zijn.

Wil je er als eerste bij zijn? Profiteer van onze actie voor Ciske de Rat – de Musical en ontvang een gratis rang-upgrade bij de voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam!

Meeslepend en ontroerend

Wie ooit de film zag of de boeken las, weet hoeveel indruk het verhaal van Ciske de Rat maakt. Een onverbeterlijke kwajongen, maar ook een kind met een goed hart dat in zijn jonge leven al de nodige tegenslag moet verwerken. In Ciske de Rat – de Musical beleef je al die avonturen opnieuw, maar ontdek je ook hoe het Ciske op latere leeftijd vergaat.

Cast vol Nederlands talent

De volwassen Ciske wordt in deze musical gespeeld door niemand minder dan Danny de Munk, die je natuurlijk nog kent van zijn rol als de kleine Ciske in de film uit 1984. Andere talenten uit de cast van Ciske de Rat – de Musical zijn onder meer:

 • Matheu Hinzen e.a. als Ciske de Rat
 • Ellen Evers als Ma Vrijmoeth
 • Bas Keijzer als Frans Vrijmoeth
 • Brigitte Nijman als Tante Jans
 • Ad Knippels als Meester Bruijs

Speciale actie voor Ciske de Musical

We kunnen niet wachten om ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ en al die andere prachtige nummers weer in het theater te horen. Daarom hebben we nu een speciale actie voor Ciske de Rat – de Musical.

Bij elk kaartje dat je via de Musical & Theater Club bestelt krijg je namelijk gratis een rang-upgrade. Het werkt heel eenvoudig:

 • Bestel een ticket voor de 1e rang en betaal de prijs van een 2e rang ticket
 • Bestel een ticket voor de 2e rang en betaal de prijs van een 3e rang ticket

Zo zit je dus heel voordelig op de beste plekken in de zaal. Wees er wel snel bij, want op is op!

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: DeLaMar Theater, Amsterdam

Speeldata: Van 25 februari 2021 t/m 27 februari 2017

Bekijk hier de gehele speellijst
25 februari 2021 t/m 27 februari 2017 in DeLaMar Theater, Amsterdam

Voorwaarden:

 • Maximaal 8 kaarten per reservering
 • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m februari 2017
 • Geldig voor 1e en 2e rang
 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
 • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
 • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
 • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners