50% KORTING PER TICKET

50% korting op tickets voor Christmas with the King!

Exclusief via Theaterclub.nl koop je nu tickets voor Christmas with the King met 50% korting!

Je besteld al tickets vanaf € 33,-*

Op 21, 22 en 23 december 2017 is AFAS Live in Amsterdam het decor voor dit fantastische evenement waar Grahame Patrick het beste van Elvis brengt.

Het allerbeste van Elvis Presley

Tijdens Christmas with the King word je getrakteerd op de mooiste nummers van Elvis Presley. Natuurlijk krijg je grote hits als ‘Blue Suede Shoes’, ‘Suspicious Minds’ en ‘Jailhouse Rock’ te horen. Maar Grahame Patrick heeft ook het Stamps Quartet uitgenodigd voor een aantal sfeervolle gospelsongs zoals ‘How Great Thou Art’ en ‘He touched me’. Qua performance zit het ook helemaal snor overigens, want Grahame Patrick staat bekend als de beste Elvis tribute ter wereld. Hij heeft onder andere jarenlang Elvis gezongen in Las Vegas.

Jong en oud genieten van The King of Rock ‘n Roll

Nog altijd is Elvis Presley the bestverkochte soloartiest ooit. Al meer dan een halve eeuw genieten hele generaties van zijn muziek, zijn stem en zijn moves. En die zitten ook in het DNA van Grahame Patrick.

Spectaculaire aanbieding voor Christmas with the King

Christmas with the King is de perfecte start voor Kerstmis. Samen met je geliefden genieten van de muziek Elvis Presley, wat wil je nog meer?

Bestel Christmas with the King kaarten via Theaterclub.nl en je krijgt 50% korting per kaart. Wees er wel snel bij, want de voorverkoop voor dit unieke evenement gaat al razendsnel!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten