d303ori8osy5_landscape_067_3000.jpg kz73y1z88rwd_landscape_028_2700.jpg

Christmas with the King

Diverse theaters

Christmas with the King is gestopt!

Lopende voorstellingen
Christmas with the King Nu naar ‘Christmas with the King’ met € 25,- korting per ticket! Zo kun je voor een mooie prijs gaan genieten van dit bijzondere eerbetoon aan Elvis Presley. Grahame Patrick kruipt na zijn eerdere successen opnieuw in de huid van The King en geeft dit keer een bijzonder kersttintje mee aan een swingende avond vol rock ’n roll! Bestel je tickets bij de Musical & Theater Club en je profiteert van kaartjes voor ‘Christmas with the King’ met maar liefst € 25,- korting per ticket! De grootste hits van Elvis Net als bij zijn succesvolle shows ‘Elvis the Musical Show’ en ‘Elvis the Show’ laat Grahame Patrick weer het allerbeste uit de muzikale schatkist van Elvis Presley horen. Speciaal voor deze show zingt hij nu ook kerstklassiekers van The King, zoals ‘White Christmas’ en ‘Holy Night’. Gospels van het Stamps Quartet Bijzonder is ook de aanwezigheid van het Stamps Quartet. Dit fantastische viertal stond in de 70’s al jarenlang met Elvis op het podium om samen met hem oude, Amerikaanse gospel songs te zingen. Dat gaat ook tijdens ‘Christmas with the King’ weer gebeuren, met prachtige nummers als ‘How Great Thou Art’ en ‘Amazing Grace’. Een Kerst om nooit te vergeten! Herinneringen aan Kerstmis zijn natuurlijk altijd mooi, maar gaan toch vooral vaak over eten, familiebezoek en avondjes thuis. Met ‘Christmas with the King’ ben je verzekerd van een kerstherinnering die je nog lang bij zal blijven. De ultieme kerstsfeer, compleet met fantastische muziek, swingende dansmoves en een spetterend optreden! Bestel nu je kaartjes met korting voor ‘Christmas with the King’ Een beetje geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen in de dure decembermaand. Goed nieuws, want wij hebben kaartjes voor ‘Christmas with the King’ voor je met € 25,- korting. Bestel nu je tickets bij de Musical & Theater Club en wij geven je maar liefst € 25,- korting op elk kaartje! 1970-01-01 2017-12-16
diverse theaters diverse theaters
0 0

Nu naar ‘Christmas with the King’ met € 25,- korting per ticket!

Zo kun je voor een mooie prijs gaan genieten van dit bijzondere eerbetoon aan Elvis Presley. Grahame Patrick kruipt na zijn eerdere successen opnieuw in de huid van The King en geeft dit keer een bijzonder kersttintje mee aan een swingende avond vol rock ’n roll! Bestel je tickets bij de Musical & Theater Club en je profiteert van kaartjes voor ‘Christmas with the King’ met maar liefst € 25,- korting per ticket!

De grootste hits van Elvis

Net als bij zijn succesvolle shows ‘Elvis the Musical Show’ en ‘Elvis the Show’ laat Grahame Patrick weer het allerbeste uit de muzikale schatkist van Elvis Presley horen. Speciaal voor deze show zingt hij nu ook kerstklassiekers van The King, zoals ‘White Christmas’ en ‘Holy Night’.

Gospels van het Stamps Quartet

Bijzonder is ook de aanwezigheid van het Stamps Quartet. Dit fantastische viertal stond in de 70’s al jarenlang met Elvis op het podium om samen met hem oude, Amerikaanse gospel songs te zingen. Dat gaat ook tijdens ‘Christmas with the King’ weer gebeuren, met prachtige nummers als ‘How Great Thou Art’ en ‘Amazing Grace’.

Een Kerst om nooit te vergeten!

Herinneringen aan Kerstmis zijn natuurlijk altijd mooi, maar gaan toch vooral vaak over eten, familiebezoek en avondjes thuis. Met ‘Christmas with the King’ ben je verzekerd van een kerstherinnering die je nog lang bij zal blijven. De ultieme kerstsfeer, compleet met fantastische muziek, swingende dansmoves en een spetterend optreden!

Bestel nu je kaartjes met korting voor ‘Christmas with the King’

Een beetje geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen in de dure decembermaand. Goed nieuws, want wij hebben kaartjes voor ‘Christmas with the King’ voor je met € 25,- korting. Bestel nu je tickets bij de Musical & Theater Club en wij geven je maar liefst € 25,- korting op elk kaartje!

Foto's & video's

5n33qml8w9u7_landscape_067_3000.jpg
sns3mdu8ntbq_landscape_067_3000.jpg
6g939gg85n5y_landscape_067_3000.jpg
02b3n238mei3_landscape_067_3000.jpg
4 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 19 april 2021 t/m 16 december 2017

Bekijk hier de gehele speellijst
19 april 2021 in ,
11 december 2017 in ,
16 december 2017 in ,

Cast: Grahame Patrick

Voorwaarden:

  • Maximaal 10 kaarten per reservering
  • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen voor Loge, 1e, 2e en 3e rang
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners