pb13dke86vt2_landscape_067_3000.jpg isj3i4t8u81d_landscape_028_2700.jpg

CATS

Diverse theaters

CATS is gestopt!

Lopende voorstellingen
CATS Wie jarig is trakteert; 50% korting op kaarten voor CATS! Vanwege A.L. Webbers 71ste verjaardag hebben we bij Theaterclub.nl een unieke actie! Boek nu kaarten voor CATS en ontvang 50% korting! Geldig voor geselecteerde voorstellingen! CATS is nog exclusief te zien van 2 t/m 22 april 2019 in Rotterdam, Den Haag en Breda. Grijp deze allerlaatste kans om de Londense West End versie van deze hitmusical te beleven! Met Nederlandse boventiteling zodat je niets van het verhaal hoeft te missen. Boek nu en ontdek zelf de magie van CATS! 2019-04-02 2019-04-22
diverse theaters diverse theaters
4.25 4

Wie jarig is trakteert; 50% korting op kaarten voor CATS!

Vanwege A.L. Webbers 71ste verjaardag hebben we bij Theaterclub.nl een unieke actie! Boek nu kaarten voor CATS en ontvang 50% korting! Geldig voor geselecteerde voorstellingen!

CATS is nog exclusief te zien van 2 t/m 22 april 2019 in Rotterdam, Den Haag en Breda. Grijp deze allerlaatste kans om de Londense West End versie van deze hitmusical te beleven! Met Nederlandse boventiteling zodat je niets van het verhaal hoeft te missen. Boek nu en ontdek zelf de magie van CATS!

Meer over deze voorstelling

Een verhaal vol bijzondere katten

In de musical CATS maak je kennis met allerlei bijzondere en imposante katten. Geen enkele kat is hetzelfde. Het verhaal speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar voor de katten gemeenschap: het is ‘Jellicle Ball’: de avond van het grote bal waarop een kat wordt uitverkoren door Old Deuteronomy om opnieuw geboren te worden en een nieuw kattenleven te beginnen. Er wordt echter roet in het eten gegooid. Zo keert ‘glamour cat’ Grizabella onverwacht terug nadat ze jarenlang over de wereld heeft gereisd. Helaas wil haar familie niets met haar te maken hebben. Vervolgens wordt het grote kattenfeest wreed verstoord wanneer de oude, wijze leider Old Deuteronomy ontvoerd wordt door de schurk Macavity. Alle katten bundelen hun krachten om hun leider te bevrijden.
De show beleeft zijn absolute hoogtepunt met de onsterfelijke song ‘Memory’, die inmiddels door meer dan 170 artiesten is gecoverd.

Een klassieker die iedere theaterliefhebber gezien moet hebben!

Het verhaal van CATS is tijdloos. De bijzondere katten raken zowel jong en oud. Bovendien is de musical CATS na maar liefst 37 jaar na zijn eerste premiere nog steeds een unieke musical. Zo wordt er het hele verhaal door gedanst door vrijwel alle karakters. Het zal je niet verbazen dat de musical meteen vanaf het begin een succes was. Inmiddels is het verhaal van de kattenfamilie 81 miljoen bezoekers verder. De musical CATS is met recht een klassieker te noemen. Voor iedere theaterliefhebber is een bezoek aan deze spectaculaire klassieker een aanrader. Zeker op en rond de kerstdagen voor een heel bijzonder familie uitje.

Wil jij deze speciale uitvoering zien?

Met Theaterclub.nl kun jij een voorstelling bewonderen van deze speciale musical. Bestel tickets voor het theater van jouw keuze. Wanneer je tickets bestelt bij Theaterclub.nl, dan ben je altijd verzekerd van een plaats.

Data & locaties:

2 t/m 7 april: Nieuwe Luxor Theater – Rotterdam
9 t/m 14 april: MartiniPlaza – Groningen
17 t/m 22 april: Chassé Theater – Breda

50% korting op geselecteerde voorstellingen!

Boek nu je kaarten voor CATS bij Theaterclub.nl en ontvang 50% korting op geselecteerde voorstellingen! Deze actie is geldig op geselecteerde voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen en Chasse Theater Breda. Mis het niet en boek nu via Theaterclub.nl.

Foto's & video's

pzx3yy786s27_landscape_067_3000.jpg
4nz3x7281v2j_landscape_067_3000.jpg
6753n1j8rnvx_landscape_067_3000.jpg
3 Foto's

Recensies (4)

5 5 1

Groots spektakel

Groots spektakel
- Trouw
4 5 1

Zeer indrukwekkend

Zeer indrukwekkend
- De Telegraaf
4 5 1

Betoverend schouwspel

Betoverend schouwspel
- NRC
4 5 1

Kippenvel en ontroering

Kippenvel en ontroering
- De Volkskrant

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 2 t/m 22 april 2019

Bekijk hier de gehele speellijst
2 april 2019 in Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
22 april 2019 in Chassé Theater, Breda

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 5,95 Eventim servicekosten, exclusief € 1,80 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • De actie is geldig op geselecteerde voorstellingen in het Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen en Chasse Theater Breda.
  • Geldig voor zowel rang 1 als rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners