Binnenkort in het theater!

CATS

Prijs vanaf € 49,95

Geldig op geselecteerde voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen en Chasse Theater Breda.

Met € 20,- korting per kaart naar CATS!

Juichende recensies, bomvolle zalen en minutenlange staande ovaties: CATS is terug! De Londense West End versie veroverde de afgelopen maanden Nederland en komt vanwege groot succes nog één week terug in Rotterdam (2-7 april) één week naar Groningen (9-14 april) en één week naar Breda (17 -22 april) En jij kunt erbij zijn met € 20,- korting per kaart op geselecteerde voorstellingen. Met Nederlandse boventiteling zodat je niets van het verhaal hoeft te missen. Boek nu en ontdek zelf de magie van CATS!

Een verhaal vol bijzondere katten

In de musical CATS maak je kennis met allerlei bijzondere en imposante katten. Geen enkele kat is hetzelfde. Het verhaal speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar voor de katten gemeenschap: het is ‘Jellicle Ball’: de avond van het grote bal waarop een kat wordt uitverkoren door Old Deuteronomy om opnieuw geboren te worden en een nieuw kattenleven te beginnen. Er wordt echter roet in het eten gegooid. Zo keert ‘glamour cat’ Grizabella onverwacht terug nadat ze jarenlang over de wereld heeft gereisd. Helaas wil haar familie niets met haar te maken hebben. Vervolgens wordt het grote kattenfeest wreed verstoord wanneer de oude, wijze leider Old Deuteronomy ontvoerd wordt door de schurk Macavity. Alle katten bundelen hun krachten om hun leider te bevrijden.
De show beleeft zijn absolute hoogtepunt met de onsterfelijke song ‘Memory’, die inmiddels door meer dan 170 artiesten is gecoverd.

Een klassieker die iedere theaterliefhebber gezien moet hebben!

Het verhaal van CATS is tijdloos. De bijzondere katten raken zowel jong en oud. Bovendien is de musical CATS na maar liefst 37 jaar na zijn eerste premiere nog steeds een unieke musical. Zo wordt er het hele verhaal door gedanst door vrijwel alle karakters. Het zal je niet verbazen dat de musical meteen vanaf het begin een succes was. Inmiddels is het verhaal van de kattenfamilie 81 miljoen bezoekers verder. De musical CATS is met recht een klassieker te noemen. Voor iedere theaterliefhebber is een bezoek aan deze spectaculaire klassieker een aanrader. Zeker op en rond de kerstdagen voor een heel bijzonder familie uitje.

Wil jij deze speciale uitvoering zien?

Met Theaterclub.nl kun jij een voorstelling bewonderen van deze speciale musical. Bestel tickets voor het theater van jouw keuze. Wanneer je tickets bestelt bij Theaterclub.nl, dan ben je altijd verzekerd van een plaats.

Ontvang € 20,- korting per kaart op geselecteerde voorstellingen!

Boek nu je kaarten voor CATS bij Theaterclub.nl en ontvang € 20,- korting per kaart op geselecteerde voorstellingen! Deze actie is geldig op voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen en Chasse Theater Breda. Mis het niet en boek nu via Theaterclub.nl.

Foto's & video's

4 Foto's

Recensies en Awards (5)

★★★★★
5 5 1
Pure theatermagie

★★★★★
5 5 1
Groots spektakel

★★★★☆
4 5 1
Betoverend schouwspel

★★★★☆
4 5 1
Zeer indrukwekkend

★★★★☆
4 5 1
Kippenvel en ontroering
Lees alle recensies
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Speeldata:
2 t/m 22 april 2019

Locatie:
2 t/m 7 april: Nieuwe Luxor Theater – Rotterdam
9 t/m 14 april: MartiniPlaza – Groningen
17 t/m 22 april: Chassé Theater – Breda

Aanvang:
De avondvoorstellingen starten om 20:00 uur, met uitzondering van maandag 22 april. Deze voorstelling start om 19:00 uur.
Op zaterdag en zondag zijn er ook matineevoorstellingen. De tijden verschillen per speeldatum.

Actie:
De aanbieding € 20,- korting per kaart is geldig op geselecteerde voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen en Chasse Theater Breda.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 5,95 Eventim servicekosten, exclusief € 1,80 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • De actie is geldig op geselecteerde voorstellingen in het Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen en Chasse Theater Breda.
  • Geldig voor zowel rang 1 als rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.