CATS

Prijs vanaf € 29,90

Geldig op geselecteerde voorstellingen in het RAI Theater Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Koop nu kaarten voor de internationale hitmusical CATS

De meest geliefde musical aller tijden komt na meer dan 10 jaar voor slechts enkele weken eindelijk terug naar Nederland. Deze absolute publiekslieveling zal voor het allereerst in ons land in de originele Engelstalige versie te zien zijn. Het is een bijzondere jubileum tour langs 4 theaters, omdat het verleden jaar 30 jaar geleden was dat de katten voor het eerst de harten van het Nederlandse publiek veroverden. Het is de eerste keer dat Nederland zal worden aangedaan door de internationale cast van de Londense West End show. De show wordt uiteraard voorzien van Nederlandse boventiteling, zodat je niets van het verhaal hoeft te missen.

Boek nu eenvoudig en snel kaarten voor CATS vanaf € 29,90 via Theaterclub.nl.

Een verhaal vol bijzondere katten

In de musical CATS maak je kennis met allerlei bijzondere en imposante katten. Geen enkele kat is hetzelfde. Het verhaal speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar voor de katten gemeenschap: het is ‘Jellicle Ball’: de avond van het grote bal waarop een kat wordt uitverkoren door Old Deuteronomy om opnieuw geboren te worden en een nieuw kattenleven te beginnen. Er wordt echter roet in het eten gegooid. Zo keert ‘glamour cat’ Grizabella onverwacht terug nadat ze jarenlang over de wereld heeft gereisd. Helaas wil haar familie niets met haar te maken hebben. Vervolgens wordt het grote kattenfeest wreed verstoord wanneer de oude, wijze leider Old Deuteronomy ontvoerd wordt door de schurk Macavity. Alle katten bundelen hun krachten om hun leider te bevrijden.
De show beleeft zijn absolute hoogtepunt met de onsterfelijke song ‘Memory’, die inmiddels door meer dan 170 artiesten is gecoverd.

Een klassieker die iedere theaterliefhebber gezien moet hebben!

Het verhaal van CATS is tijdloos. De bijzondere katten raken zowel jong en oud. Bovendien is de musical CATS na maar liefst 37 jaar na zijn eerste premiere nog steeds een unieke musical. Zo wordt er het hele verhaal door gedanst door vrijwel alle karakters. Het zal je niet verbazen dat de musical meteen vanaf het begin een succes was. Inmiddels is het verhaal van de kattenfamilie 81 miljoen bezoekers verder. De musical CATS is met recht een klassieker te noemen. Voor iedere theaterliefhebber is een bezoek aan deze spectaculaire klassieker een aanrader. Zeker op en rond de kerstdagen voor een heel bijzonder familie uitje.

Wil jij deze speciale uitvoering zien?

Met Theaterclub.nl kun jij een voorstelling bewonderen van deze speciale musical. Bestel tickets voor het theater van jouw keuze. Wanneer je tickets bestelt bij Theaterclub.nl, dan ben je altijd verzekerd van een plaats.
Je kunt tot 8 kaarten per reservering bestellen. Dus neem je vrienden en familie mee naar deze bijzondere show van CATS rond de komende feestdagen.

Ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs

Boek nu je kaarten voor CATS bij Theaterclub.nl en ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs! Deze actie is geldig op geselecteerde voorstellingen in het RAI Theater Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam. Mis het niet en boek nu via Theaterclub.nl.

Foto's & video's

4 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Locatie en speeldata:

20-12 t/m 13-01: RAI Theater – Amsterdam
15-01 t/m 27-01: Nieuwe Luxor Theater – Rotterdam
09-04 t/m 14-04: MartiniPlaza – Groningen
17-04 t/m 22-04: Chassé Theater – Breda

Actie:

De actie ‘elke 2e kaart halve prijs’ is geldig op geselecteerde voorstellingen in het RAI Theater Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam.

Voorwaarden:

• De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 5,95 Eventim servicekosten, exclusief € 1,80 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending).
• Maximaal 8 kaarten per reservering.
• De actie is geldig t/m 31 december 2018 op geselecteerde voorstellingen in het RAI Theater Amsterdam en het Luxor Theater Rotterdam.
• Geldig voor zowel rang 1, rang 2 en rang 3.
• Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
• Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
• Wijzigingen voorbehouden.