€ 20,-* KORTING PER TICKET

Kaarten met korting voor Carmina Burana

The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra speelt in november 2017 Carmina Burana in Nederland.

Dit gezelschap van 135 mensen doet een overweldigende vertolking van dit legendarische muziekstuk van de Duitse Carl Orff. De optredens vinden plaats in verschillende zalen in Nederland en jij kunt erbij zijn met een vette korting.

Bestel je tickets voor Carmina Burana in Nederland via Theaterclub.nl. Je profiteert hiermee direct van € 20,-* korting per ticket!

Carl Orffs Carmina Burana

Het krachtige begin van Carmina Burana, ‘O Fortuna’ wordt nog altijd gebruikt voor films, commercials en moderne hits. Geen wonder dat bijna iedereen deze muziek herkent. Carl Orff schreef het met Latijnse en Duitse teksten van rondtrekkende monniken en studenten uit de 13de eeuw als inspiratie. Deze teksten verheerlijken het genot van de liefde, de drank en het leven als zwerver, als reactie tegen de strenge vrome idealen van de kerk. Met de opzwepende en voortstuwende muziek als basis spreekt dit fabuleuze muziekstuk nog steeds overal ter wereld muziekliefhebbers aan.

Een bijzonder groot orkest

Carmina Burana wordt in november 2017 in Nederland gebracht door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra o.l.v. dirigent Raymond Janssen. De muzikanten en zangers komen uit resp. de Oekraïne en Roemenië en zijn stuk voor stuk begaafde, gepassioneerde muzikanten. Dat blijkt ook uit de staande ovaties die ze elke keer weer krijgen voor hun vertolking van Orffs meesterwerk.

Carmina Burana 2017: zorg dat je dit niet mist!

Als jij in november 2017 Carmina Burana wilt zien, bestel je snel kaarten via Theaterclub.nl. Je kunt de voorstelling bijwonen in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, het World Forum in Den Haag, de Grote Kerk in Apeldoorn en in Basiliek Oudenbosch, bestel hier met maar liefst € 20,- korting per ticket! Op de voorstelling in MartiniPlaza in Groningen ontvang je € 10,- korting per ticket.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten