wp63dyd8h3ep_landscape_067_3000.jpg w8t38bd8zuck_landscape_028_2700.jpg

Binnenkort in première

Binnenkort in première

Het nieuwe theaterseizoen is gestart en dat betekent dat er op korte termijn héél veel nieuwe musicals in het theater te bewonderen zijn! De Theaterclub heeft alvast de allerleukste musicals voor je geselecteerd die binnenkort in première gaan. Zo weet je zeker dat je niks mist!

1

Kinky Boots

syy3b0b8bnqx_landscape_050_3000.jpg

Komend theaterseizoen zijn ten minste twee Broadway musicals in Nederland te bewonderen, waaronder Kinky Boots. Kinky Boots is - zoals ze dat noemen - een echte feel good musical die gaat over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. Girls Just Wanna Have Fun zangeres Cindy Lauper heeft de muziek geschreven. Kinky Boots gaat in november in première. Maar voor het zover is staat hoofdrolspeler Naidjim Severina nog een pittige uitdaging te wachten. Hij moet op torenhoge hakken leren lopen!

Kinky Boots

diverse theaters

2

Anastasia

42f3ilt85clc_landscape_050_3000.jpg

Een andere Broadway musical die binnenkort in Nederland te zien is, is Anastasia. Speciaal voor de Nederlandse productie wordt het complete Broadway decor naar Scheveningen verhuisd. Deze ‘operatie’ moet op korte termijn afgerond zijn, want de musical gaat op 22 september in première! De Amerikaanse cast wordt overigens niet overgevlogen. De hoofdrollen worden vertolkt door (Nederlandse) musicalsterren als René van Kooten, Tessa Sunniva van Tol en Ellen Evers. Toi, Toi, Toi!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Prijs vanaf €34,00

3

We Will Rock You

qlf38he8flrm_landscape_050_3000.jpg

Queen-musical We Will Rock You gaat eind november in première en is slechts twee maanden te zien in Nederland. Anders dan de andere musicals uit dit rijtje, wordt deze musical volledig in het Engels opgevoerd (dus ook de hits van rockband Queen). Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn (dus geen gitaren of drums). De jeugd gaat de strijd aan tegen het bedrijf die hen een ‘dieet’ van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit, evenals het aantal hits van Queen die voorbij komen!

We Will Rock You

Chasse Theater, Breda

4

Verliefd op Ibiza

nml3gvh8e9sb_landscape_050_3000.jpg

In februari waait er een zomerse bries door de theaters. Diezelfde maand gaat namelijk de musical Verliefd op Ibiza in première. De voorstelling is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige Nederlandse film. Toch moeten we geen kopie van de film verwachten: de hoofdrollen worden vertolkt door andere acteurs, er worden nieuwe komische elementen toegevoegd en het verhaal is hier en daar nét iets anders. De sterrencast - waaronder Johnny Kraaijkamp, Laura Ponticorvo en Chris Tates - heeft ons één ding beloofd: je stapt gegarandeerd vrolijk het theater uit.

Verliefd op Ibiza

diverse theaters

Prijs vanaf €34,-

5

Opvliegers 5

n6t3kkc84r4h_landscape_050_3000.jpg

De Opvliegers theaterreeks (over 4 vriendinnen in de overgang) is allang geen opvlieger meer, maar één groot succes! In december gaat alweer de 5e productie in première. Dit keer gaan de dames op safari in Afrika. Loes is gevraagd voor een fotoshoot ter plaatse met het thema ‘Lachend in de overgang’. Moniek heeft een vervelende diagnose gekregen en is daarbij direct al haar angsten kwijt. Shirley heeft mannen volledig afgezworen en Joke staat voor nieuwe keuzes in haar leven nadat haar huis is afgebrand. Klinkt zorgwekkend, maar maak je vooral geen zorgen. Het wordt weer hilarisch!

Opvliegers 5: Op Safari

diverse theaters

Prijs vanaf €23,75

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners