Bars in Utrecht

Bars in Utrecht

Opzoek naar een leuke bar dicht bij het Beatrix Theater in Utrecht? Bekijk onze Theaterclub bartips voor Utrecht!

1

Uncle Jim

Wil je na de show nog een gezellige avond hebben met je vrienden, familie of collega’s? Kom dan langs bij Uncle Jim. Deze Bar & Brasserie is uitermate geschikt voor borrels en grote gezelschappen. Zo hebben ze twee taptafels die je kunt reserveren. Hier kun je gezellig samen je eigen biertjes tappen!

2

Belgisch Biercafé Olivier

Belgisch Biercafé Olivier Utrecht is gevestigd in een oude kerk. Er zijn zoveel mogelijk elementen van de kerk uit 1860 behouden: de altaarnis, de gewelven en het orgel. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan speciaal bier! Iedereen moet het café in de kerk een keer gezien hebben. Kom daarom langs om te proeven van al hun bieren en gerechten!

3

Het Gegeven Paard

Binnen de muren van muziekpaleis TivoliVredenburg, op de hoek van Vredenburg en de Catharijnesingel, vind je grandcafé Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week geopend voor ieder liefhebber van lekker eten en drinken.

4

Café Vredenburg

Om de historie van Utrecht te proeven, moet je langs Café Vredenburg gaan. Dit café is met haar 260 jaar het oudste café van Utrecht. En wist je dat de bar in café Vredenburg maar liefst 160 jaar oud is? Kom langs en proef de sfeer!

5

Lucy Lou

Bij “Lucy Lou” kun je langs komen voor allerlei Mexicaanse lekkernijen. Aan hun bar shaken ze de lekkerste cocktails en hebben ze veel soorten pils, zowel domestic als non domestic. Als je echt wilt losgaan hebben ze een Tequila en Mezcal bar waarbij ze meer dan 50 diverse soorten Tequila en Mezcal hebben. Ze kunnen je uitleg geven, maar het beste is om het gewoon te komen proeven…

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.