Bars in Scheveningen

Bars in Scheveningen

Op zoek naar een leuke bar dichtbij het AFAS Cirscustheater in Scheveningen? Bekijk onze Theaterclub bartips voor Scheveningen!

1

Crazy Piano's

Crazy Pianos is 7 dagen in de week geopend! Elke dag is er live muziek en kun je heerlijk genieten van drankjes en een bijpassend hapje. Kom na de show hier nog even verder genieten van nóg meer entertainment.

Ga naar de website

2

Grandcafé Binnen

Binnen is gevestigd aan de Scheveningse boulevard, recht onder het statige Kurhaus. Het tot in de kleinste details verzorgde interieur straalt een ontspannen luxe uit. Heerlijke loungebanken, verschillende zitjes en tafels nodigen je uit plaats te nemen en te genieten van hun veelzijdige kaart. Drink één van hun mooie wijnen en laat je in de watten leggen door onze professionele en gastvrije staf.

Ga naar de website

3

Zahara Cocktailbar

De Zahara Cocktailbar, opgericht in 1983, is een unieke plek met een breed aanbod aan klassieke en experimentele cocktails. Keuze genoeg dus! Geniet van een heerlijke cocktail voor of na de show in het AFAS Circustheater.

Ga naar de website

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.