yep3fll80j6a_landscape_067_3000.png qsa3fwc8kc79_landscape_028_2700.png

Bars dichtbij Het Concertgebouw

Bars dichtbij Het Concertgebouw

Op zoek naar een leuke bar dicht bij Het Concertgebouw in Amsterdam? Bekijk onze Theaterclub bartips!

1

Concertgebouw Café

y9o3vzq8kyqe_landscape_050_3000.jpg

In de glazen entreehal van Het Concertgebouw vind je Het Concertgebouw Café. Een heerlijke lichte plek waar je met vrienden na de show gezellig kunt na-borrelen. Het café biedt tevens de mogelijk om samen te genieten van een heerlijke lunch of diner.

2

Cobra Café

t1038538d28v_landscape_050_3000.jpg

Cobra Café is een modern ingericht lunchcafé gedurende de dag. ´s Avonds kun je reserveren voor een borrel, diner of feest. In de zomer beschikt Cobra over 2 grote full service terrassen waar je heerlijk kunt genieten van de omgeving. In de winter wordt de vijver omgetoverd tot een ijsbaan, die ook in de avond is verlicht. Ons café, met winter terras, is dan de uitgelezen plek om de kinderen in de gaten te houden met een warm glas chocomel of glühwein in de handen.

3

Café Wildschut

ysn3dip8i7br_landscape_050_3000.jpg

Wildschut is een zeer bekende naam, iedereen kent Café Wildschut, ook als men niet eens precies weet waar het te vinden is: “ergens in Zuid, toch?”. Jawel, en om precies te zijn: Wildschut is “sinds mensenheugenis” te vinden aan het Roelof Hartplein, precies tussen Concertgebouw en musea, winkelgebieden van Baerlestraat, Beethovenstraat en Ceintuurbaan in, en op een steenworp van de Zuidas en het Centrum. Met recht een toppositie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners