TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Brandweerman Sam Live! | Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Posthuis Theater, Heerenveen

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’. Kom verkleed! Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zij

Expeditie Eiland

diverse theaters

Een komische musical met een vette knipoog naar reality programma’s als Expeditie Robinson en Helemaal het einde

Verliefd op Ibiza

diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Haal Het Doek Maar Op

diverse theaters

Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop.

Kinky Boots

diverse theaters
jqp3ju186pzy_square_png_400.png

Bestel snel kaarten voor de hilarische en ontroerende Broadwayhit Kinky Boots!

Tis Hier Geen Hotel

diverse theaters

Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Opvliegers 3

,

Ga mee naar New York Dit deel van de serie begint in het vliegtuig. Je gaat samen met schnabbelzangeres Lydia naar New York. Het verhaal start niet als het begin van een leuke vakantie. De reis is eerder een vlucht van allerlei problemen die thuis plaatsvinden. Er is namelijk een gênant filmpje van Lydia op Facebook verschenen. Hoogtijd om Nederland even te laten voor wat het is en op de eerst be

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 25,60!

Carmen La Cubana

DeLaMar Theater, Amsterdam

Deze musical gebaseerd op de wereldberoemde opera van Georges Bizet is van 25 januari t/m 10 februari exclusief te zien in Amsterdam.

Wintercircus Utrecht

Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

Een magisch Wintercircus in een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent! Leuk voor de hele familie.

Het Amsterdamse Winterparadijs

De RAI, Amsterdam

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving.

Carmina Burana 2019

diverse theaters

Vanaf november 2019 is het meesterwerk van componist Carl Orff te zien in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Apeldoorn en Groningen.

Chantals Pyjama Party

Ziggo Dome, Amsterdam

Slaapgasten Zo zijn er spectaculaire optredens van artiesten met de grootste hits, maar is er ook plaats voor een verrassend repertoire. De volgende artiesten zijn van de partij: Lil' Kleine Maan Victor Mids Tony Junior Glennis Grace Wibi Soerjadi En vele anderen Verwacht het onverwachte, maar wat je in ieder geval kan verwachten is de beste pyjama party ooit!  Chantal over haar Pyjama Party

On your feet

Beatrix Theater, Utrecht

Are you ready to party? Het dak gaat eraf bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is daadwerkelijk onmogelijk! Het heerlijke ritme en de onweerstaanbare dansen krijgen je hoe dan ook te pakken. Hierdoor ga je los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan. Hieronder vallen nummers als ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm Is Gonna Get You’. Deze musical bruist hierdoor van

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners