Servicekosten van € 6,85 per kaart cadeau voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt!

De met vier (!) Musical Awards bekroonde voorstelling Was Getekend,Annie M.G. Schmidt staat eindelijk in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Zomervoordeel; boek nu je kaarten voor de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt via Theaterclub.nl en ontvang de servicekosten à € 6,85 per kaart cadeau! Geldig voor voorstellingen t/m 31 oktober 2018.

Even helemaal terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Op een mooie Pinksterdag’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’. Beleef het allemaal in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. De bejubelde biografische musical over onze meest geliefde schrijfster. Dit heerlijke feest der herkenning is echt een aanrader!

De vrouw achter het succes

Iedereen kent het werk van Annie M.G. Schmidt wel. Deze talentvolle vrouw schreef allerlei bekende boeken en gedichten. Daarnaast staan er ook behoorlijk wat succesvolle musicals en tv-series op haar naam. Maar wie is ze eigenlijk? Wie was de vrouw achter de bekende schrijfster? Dat is de vraag die centraal staat in de nieuwe musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. In de voorstelling krijg je als toeschouwer antwoord op deze prangende vraag. Dankzij scherpe humor en bekende nummers zal jij je uitermate vermaken. Annie blikt tijdens de musical samen met haar zoon Flip terug op haar leven vol hoogtepunten en dieptepunten. De musical vertelt het verhaal van een meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De musical van ons allemaal

Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Haar leven en werk komen voorbij in deze briljant geconstrueerde musical. Het ene moment lig je slap van het lachen, het volgende moment staan de tranen in je ogen. Een even scherpe als ontroerende voorstelling, die je geen seconde loslaat!

Sensationele cast

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt werd overladen met prijzen. Waaronder ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Dit verklaart ook grotendeels het succes van deze Nederlandse musical. Daarnaast zijn William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche, Jeske van de Staak en nog vele andere talentvolle acteurs te bewonderen in deze musical. Uiteraard wordt de Nederlandse cast uitermate goed ondersteunt door mensen achter de schermen. Zo is de regie in handen van Paul Eenens (bekend van Ciske de Rat – de Musical en Petticoat). Het script is geschreven door Dick van den Heuvel (bekend van Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (bekend van The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl werkt uiteraard ook mee aan de musical die gebaseerd is op haar succesvolle Nederlandse boek.

Bereikbaarheid DeLaMar Theater

Het DeLaMar theater ligt in het centrum van Amsterdam, op 2 minuten lopen van het Leidseplein, en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bezoekers van het DeLaMar Theater kunnen met voordeel parkeren bij Q-Park Europarking. Vanuit de parkeergarage is het maximaal tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Parkeren met ruim 30% voordeel! Hoe maak je hier gebruik van?

  • Bewaar de inrijkaart die je bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart in de garderobe in het DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voer je eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: indien je inrijdt met een creditcard, kun je geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Kaarten voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Ben jij benieuwd naar deze succesvolle musical? Koop dan snel tickets voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en de servicekosten à € 6,85 per kaart cadeau! Deze prachtige voorstelling behoort net als het werk van Annie M.G. Schmidt tot het cultureel erfgoed van Nederland. Laat je heerlijk meeslepen door dit bijzondere en ontroerende verhaal. Bestel vandaag nog jouw kaarten om Was Getekend, Annie M.G. Schmidt te bewonderen in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Lees minder

Foto's & video's

Recensies

★★★★☆
4 5 1
Terug naar mijn jeugd. Fantastische voorstelling. Ik heb genoten.
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,45 p/m).

Speeldata:
Vanaf 19 september t/m 31 oktober 2018

Locatie:
DeLaMar Theater in Amsterdam

Cast:
Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche, Jeske van de Staak en nog vele anderen

Voorwaarden:
• De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,80 transactiekosten en maximaal € 3,50 verzendkosten per bestelling.
• Maximaal 10 kaarten per reservering.
• Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
• Wijzigingen voorbehouden.

 
Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:
Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd
Gegarandeerd het meeste voordeel
Ruime keuze aan speeldata en locaties
Keuze uit de beste rangen en stoelen