GRATIS RANG- UPGRADE

Tickets voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt met gratis rang-upgrade!

De met vier (!) Musical Awards bekroonde voorstelling Was Getekend,Annie M.G. Schmidt staat eindelijk in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Boek nu je tickets voor de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt via Theaterclub.nl en ontvang een gratis rang-upgrade! Je boekt een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket of een 2e rang ticket voor de prijs van een 3e rang ticket. Hiermee bespaar je tot € 17,- per ticket!

Een onvergetelijke ervaring en een heuse trip down memorylane. Zo wordt de nieuwe musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt omschreven in de vele lovende recensies. Deze bijzondere musical vertelt het verhaal van de vrouw achter alle succesvolle projecten. Wie is Annie M.G. Schmidt? Dat antwoord krijg je eindelijk in deze musical. Als je nog een leuke musical zoekt om te bekijken, dan is Was Getekend, Annie M.G. Schmidt zeker een aanrader.

De vrouw achter het succes

Iedereen kent het werk van Annie M.G. Schmidt wel. Deze talentvolle vrouw schreef allerlei bekende boeken en gedichten. Daarnaast staan er ook behoorlijk wat succesvolle musicals en tv-series op haar naam. Maar wie is ze eigenlijk? Wie was de vrouw achter de bekende schrijfster? Dat is de vraag die centraal staat in de nieuwe musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. In de voorstelling krijg je als toeschouwer antwoord op deze prangende vraag. Dankzij scherpe humor en bekende nummers zal jij je uitermate vermaken. Annie blikt tijdens de musical samen met haar zoon Flip terug op haar leven vol hoogtepunten en dieptepunten. De musical vertelt het verhaal van een meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Talloze lovende reacties op Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Het is je wellicht niet ontgaan. Was Getekend Annie M.G. Schmidt was de succesvolste musical op de Musical Awards. Met maar liefst 4 prijzen was deze bijzondere musical de overduidelijke winnaar van de avond – en terecht! Dankzij veel bekende nummers als ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’ krijgt de musical een herkenbare setting. Je wordt weer even terug in de tijd genomen. De herkenbaarheid is echter niet het enige opmerkelijke aan deze musical. Het is tevens ook simpelweg een erg interessant verhaal dat prachtig wordt vertolkt door een spectaculaire Nederlandse cast.

Sensationele cast

Annejet van der Zijl schreef de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. Dit verhaal vormde de basis waarop de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd. Hierdoor bevat de musical niet alleen een sterk verhaal, er zit ook genoeg humor in. De sensationele cast weet het verhaal beeldig te vertolken. Dit verklaart ook grotendeels het succes van deze Nederlandse musical. Simone Kleinsma wordt geroemd om haar Annie. Daarnaast zijn William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche, Jeske van de Staak en nog vele andere talentvolle acteurs te bewonderen in deze musical.

Uiteraard wordt de Nederlandse cast uitermate goed ondersteunt door mensen achter de schermen. Zo is de regie in handen van Paul Eenens (bekend van Ciske de Rat – de Musical en Petticoat). Het script is geschreven door Dick van den Heuvel (bekend van Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (bekend van The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl werkt uiteraard ook mee aan de musical die gebaseerd is op haar succesvolle Nederlandse boek.

Tickets voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Ben jij benieuwd naar deze succesvolle musical? Koop dan snel tickets voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en ontvang een gratis rang-upgrade! Deze prachtige voorstelling behoort net als het werk van Annie M.G. Schmidt tot het cultureel erfgoed van Nederland. Laat je heerlijk meeslepen door dit bijzondere en ontroerende verhaal. Bestel vandaag nog jouw tickets om Was Getekend, Annie M.G. Schmidt te bewonderen in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Voor reserveringen kun je altijd contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,45 p/m).

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten