Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Anastasia

Prijs vanaf € 46,70

t/m 2 augustus 2020

BERICHT VAN DE PRODUCENT

Beste bezoeker

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland, ANASTASIA die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt, maar hebben alle begrip voor de beslissing van de autoriteiten en hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de grote Broadway musical Anastasia! Een oogstrelende voorstelling vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums.

Boek via Theaterclub en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs. Deze actie is geldig voor voorstellingen t/m 2 augustus. Wees er snel bij!

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Ga mee op de weergaloze reis door het verleden van het majestueuze Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs. Boek nu en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw!

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Het verhaal gaat over een jonge vrouw die sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov, de vermoorde dochter van de Russische tsaar. Maar is ze het werkelijk? Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, weet niet wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op Anastasia? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden en ontrafelt langzaam haar geschiedenis. Ook kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Het ongelofelijk avontuur voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ‘20.

Wereldwijd succes

Anastasia is gebaseerd op de beroemde animatiefilm en ging in 2017 in première op Broadway. Daarna volgden grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical kreeg overal lovende recensies. Speciaal voor Nederland komt het complete, originele Broadway decor naar Scheveningen. De award winnende songs, waaronder ‘Journey to the past’ en ‘Once upon a December’ worden in een Nederlandse versie ten gehore gebracht.

Kaarten voor Anastasia met voordeel

Koop kaarten voor Anastasia de musical via Theaterclub.nl en ontvang elke 2e kaart voor de halve prijs! De actie is geldig voor voorstellingen t/m 2 augustus te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen.

Foto's & video's

9 Foto's

Recensies (14)

★★★★☆
4 5 1
Verbluffende video-animaties

★★★★☆
4 5 1
Spektakel in Scheveningen

★★★★☆
4 5 1
Verbluffend

★★★★☆
4 5 1
Hoog niveau

★★★☆☆
3 5 1
Overweldigende decors

★★★★★
5 5 1
Broadway musical van formaat

★★★★★
5 5 1
Staat als een huis

★★★★★
5 5 1
super leuke musical echt een aanrader. Mooie kostuums schitterend Decor Mooie muziek. Echt een dikke vette aanrader.

★★★★★
5 5 1
is het echt een goeie voorstelling tessa en milan doen het fantastisch

★★★★☆
4 5 1
Goed verhaal, schitterende decors, goede zangers, m.u.v. de keizerin-moeder. Zeker een aanrader!
Lees alle recensies

★★★★☆
4 5 1
Goed verhaal, schitterende decors, goede zangers, m.u.v. de keizerin-moeder. Zeker een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Een geweldige musical! Genoten van a tot z! Ook als je niet bekend bent met het verhaal is het een aanrader!

★★★☆☆
3 5 1
Mooie kostuums. Weinig memorabele muziek. Middelmatige musical. Wij hadden vrijkaartjes. Zou er zelf geen tientallen euro's voor over hebben

★★★★★
5 5 1
I really would like to go to the the after and enjoy performances
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie:
AFAS Circustheater, Scheveningen

Speeldata:
t/m 2 augustus

Aanvang:
Woensdag matinee – 15:00 uur
Woensdagavond – 19:30 of 20:00 uur (dit verschilt per datum)
Donderdagavond – 20:00 uur
Vrijdagavond – 20:00 uur
Zaterdag matinee – 15:00 uur
Zaterdagavond – 20:00 uur
Zondag matinee – 12:00 en/of 16:00 uur
Zondagavond – 19:00 uur

Cast: 
Tessa Sunniva van Tol (Anya), Milan van Waardenburg (Dmitri), René van Kooten (Gleb), Ellen Evers (Lily), Ad Knippels (Vlad), Gerrie van der Klei (Grootvorstin – Maria Feodorovna)

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, garderobetoeslag en restauratietoeslag en exclusief € 1,85 orderkosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Minimaal 2 kaarten – Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs, geldig voor voorstellingen t/m 2 augustus.
  • Korting wordt berekend op de kaartprijs exclusief alle kosten en toeslagen.
  • Geldig voor premium stoelen, rang 1 en rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.
  • OP=OP

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.