Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Anastasia

Prijs vanaf € 37,05

Geldig op voorstellingen t/m 22 december in het AFAS Circustheater Scheveningen

Als eerste naar Broadway musical Anastasia

In het AFAS Circustheater Scheveningen wordt vanaf september de nieuwe grote Broadway musical Anastasia opgevoerd. Een oogstrelende show vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums.

Wil jij als een van de eersten dit avontuur live beleven? Boek via Theaterclub en ontvang op alle voorstellingen in september € 15,- voordeel per kaart en op reguliere voorstellingen t/m 22 december € 5,- voordeel per kaart. Waar wacht je nog op? 

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Ga mee op de weergaloze reis door het verleden van het majestueuze Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs. Boek nu en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw!

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Het verhaal gaat over een jonge vrouw die sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov, de vermoorde dochter van de Russische tsaar. Maar is ze het werkelijk? Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, weet niet wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op Anastasia? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden en ontrafelt langzaam haar geschiedenis. Ook kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Het ongelofelijk avontuur voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ‘20.

Wereldwijd succes

Anastasia is gebaseerd op de beroemde animatiefilm en ging in 2017 in première op Broadway. Daarna volgden grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical kreeg overal lovende recensies. Speciaal voor Nederland komt het complete, originele Broadway decor naar Scheveningen. De award winnende songs, waaronder ‘Journey to the past’ en ‘Once upon a December’ worden in een Nederlandse versie ten gehore gebracht.

Kaarten voor Anastasia met voordeel

Koop kaarten voor Anastasia de musical via Theaterclub.nl en ontvang op alle voorpremières € 15,- voordeel per kaart. De voorpremières zijn van 5 t/m 21 september. Op zondag 22 september gaat Anastasia in première. Liever wachten tot na de première? Je boekt kaarten voor de reguliere voorstellingen van 23 september t/m 22 december met € 5,- voordeel per kaart.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen.

Foto's & video's

6 Foto's

Recensies en Awards (1)

★★★★★
5 5 1
I really would like to go to the the after and enjoy performances
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie:
AFAS Circustheater, Scheveningen

Speeldata:
Van 5 september t/m 22 december 2019

Aanvang:
Woensdag matinee – 15:00 uur
Woensdagavond – 19:30 of 20:00 uur (dit verschilt per datum)
Donderdagavond – 20:00 uur
Vrijdagavond – 20:00 uur
Zaterdag matinee – 15:00 uur
Zaterdagavond – 20:00 uur
Zondag matinee – 12:00 en/of 16:00 uur
Zondagavond – 19:00 uur

Cast: 
Tessa Sunniva van Tol (Anya), Milan van Waardenburg (Dmitri), René van Kooten (Gleb), Ellen Evers (Lily), Ad Knippels (Vlad), Gerrie van der Klei (Grootvorstin – Maria Feodorovna)

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten en garderobetoeslag en restauratietoeslag en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op geselecteerde voorstellingen t/m 22 december 2019.
  • Geldig voor premium stoelen, rang 1 en rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.