ctf3q1m86pfo_landscape_067_3000.jpg a0n34w8881ap_landscape_028_2700.jpg

ANASTASIA GROTE WINNAAR AD PUBLIEKSPRIJS

23 januari 2020

Anastasia heeft bij de 19de editie van het Musical Awards Gala, dat woensdag 22 januari plaatsvond in het RAI Theater in Amsterdam, de AD Publieksprijs gewonnen. De voorstelling, die te zien is in het Circustheater in Scheveningen, liet Kinky Boots en Soldaat van Oranje achter zich. ‘Ik ben blij dat mijn grote kind gewonnen heeft’, zei musicalproducent Albert Verlinde na de uitreiking van de belangrijkste prijs van de avond. ‘Dit is de beste Anastasia die we wereldwijd ooit gemaakt hebben.’

Bij de vakjury was Lazarus de grote winnaar. De musical van David Bowie sleepte vier prijzen in de wacht: voor beste grote musical, beste mannelijke hoofdrol, beste regie en beste vormgeving. Soldaat van Oranje viel alsnog in de prijzen. Speciaal voor deze langlopende show werd de eenmalige prijs voor ‘unieke prestatie’ uitgereikt door Pieter van Vollenhoven. De prijs voor beste kleine musical werd gewonnen door Fun Home. Hoofdrolspeelster Renée van Wegberg was de winnaar van de beste vrouwelijke hoofdrol.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners