ANASTASIA GROTE WINNAAR AD PUBLIEKSPRIJS

23 januari 2020

Anastasia heeft bij de 19de editie van het Musical Awards Gala, dat woensdag 22 januari plaatsvond in het RAI Theater in Amsterdam, de AD Publieksprijs gewonnen. De voorstelling, die te zien is in het Circustheater in Scheveningen, liet Kinky Boots en Soldaat van Oranje achter zich. ‘Ik ben blij dat mijn grote kind gewonnen heeft’, zei musicalproducent Albert Verlinde na de uitreiking van de belangrijkste prijs van de avond. ‘Dit is de beste Anastasia die we wereldwijd ooit gemaakt hebben.’

Bij de vakjury was Lazarus de grote winnaar. De musical van David Bowie sleepte vier prijzen in de wacht: voor beste grote musical, beste mannelijke hoofdrol, beste regie en beste vormgeving. Soldaat van Oranje viel alsnog in de prijzen. Speciaal voor deze langlopende show werd de eenmalige prijs voor ‘unieke prestatie’ uitgereikt door Pieter van Vollenhoven. De prijs voor beste kleine musical werd gewonnen door Fun Home. Hoofdrolspeelster Renée van Wegberg was de winnaar van de beste vrouwelijke hoofdrol.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de halve prijs voor deze magische voorstelling.

Nieuw in Nederland!

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

€ 20,- voordeel

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 24,15!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.