0iu3fk28ti9o_landscape_067_3000.jpg 0iu3fk28ti9o_landscape_028_2700.jpg

Alle 30 NUHR

Diverse theaters

Alle 30 NUHR is gestopt!

Lopende voorstellingen
Alle 30 NUHR 30 jaar NUHR mag je niet missen! Boek nu kaarten! Koop theater tickets voor In Alle 30 NUHR en krijg de unieke kans om deze cabaretmannen nog één laatste keer te zien optreden. In Alle 30 NUHR laat deze beroemde cabaretgroep hun 30 favoriete scenes uit 30 jaar samenwerking zien. Het belooft een historische voorstelling te worden, voor de fans een warm bad van herkenning en nostalgie. Historisch maar vooral heel komisch. Boek nu kaarten voor NUHR via Theaterclub.nl! 2018-01-27 2018-03-24
diverse theaters diverse theaters
0 0

30 jaar NUHR mag je niet missen! Boek nu kaarten!

Koop theater tickets voor In Alle 30 NUHR en krijg de unieke kans om deze cabaretmannen nog één laatste keer te zien optreden. In Alle 30 NUHR laat deze beroemde cabaretgroep hun 30 favoriete scenes uit 30 jaar samenwerking zien. Het belooft een historische voorstelling te worden, voor de fans een warm bad van herkenning en nostalgie.

Historisch maar vooral heel komisch. Boek nu kaarten voor NUHR via Theaterclub.nl!

Meer over deze voorstelling

Niet Uit Het Raam

NUHR werd opgericht in 1987 en belandde datzelfde jaar in de finale van Camaretten, ze werden hierdoor landelijk bekend. Onderweg naar Delft in de trein verzonnen ze hun naam, Niet Uit Het Raam, naar aanleiding van een bordje op het raam van de trein. Na 30 jaar komisch cabaret lijkt het einde nu in zicht. Viggo Waas, Joep van Deudekom, Eddie B. Wahr en Peter Heerschop putten in deze theatershow materiaal uit 16 avondvullende theaterprogramma’s. Dit lijkt een best-off programma te worden, maar NUHR zou NUHR niet zijn als ze van het bestaande materiaal toch niet weer een heel nieuw programma zouden maken. Met scenes en liedjes die nog niets van hun actualiteitswaarde verloren zijn en het beste bij elkaar naar boven zullen halen. Of materiaal waar ze gewoon nog een keertje verschrikkelijk veel zin in hebben om te doen. In Alle 30 NUHR krijg je een levensgeschiedenis van mannen vol liefde, lol en littekens te zien. Voor iedereen die NUHR nog nooit gezien heeft is dit een niet te missen kans om dit unieke gezelschap nog één keer met eigen ogen te kunnen aanschouwen.

Een afscheidstournee, of toch niet?

Ben je een liefhebber van Nederlandstalige popmuziek? Laat deze tickets niet lopen, dit is een voorstelling die je absoluut niet mag missen. Deze muzikale theatervoorstelling zit vol met spetterende optredens en komische anekdotes.  Een avond waarin je je waant in de jaren 80 en geniet van de beste pop in je moederstaal.

 

Foto's & video's

0iu3fk28ti9o_landscape_067_3000.jpg
1 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 27 januari t/m 24 maart 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
27 januari 2018 in ,
24 maart 2018 in ,

Cast: Peter Heerschop, Viggo Waas, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners