Alle 30 Nuhr is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Alle 30 Nuhr

30 jaar NUHR mag je niet missen! Boek nu kaarten!

Koop theater tickets voor In Alle 30 NUHR en krijg de unieke kans om deze cabaretmannen nog één laatste keer te zien optreden. In Alle 30 NUHR laat deze beroemde cabaretgroep hun 30 favoriete scenes uit 30 jaar samenwerking zien. Het belooft een historische voorstelling te worden, voor de fans een warm bad van herkenning en nostalgie.

Historisch maar vooral heel komisch. Boek nu kaarten voor NUHR via Theaterclub.nl!

Niet Uit Het Raam

NUHR werd opgericht in 1987 en belandde datzelfde jaar in de finale van Camaretten, ze werden hierdoor landelijk bekend. Onderweg naar Delft in de trein verzonnen ze hun naam, Niet Uit Het Raam, naar aanleiding van een bordje op het raam van de trein. Na 30 jaar komisch cabaret lijkt het einde nu in zicht. Viggo Waas, Joep van Deudekom, Eddie B. Wahr en Peter Heerschop putten in deze theatershow materiaal uit 16 avondvullende theaterprogramma’s. Dit lijkt een best-off programma te worden, maar NUHR zou NUHR niet zijn als ze van het bestaande materiaal toch niet weer een heel nieuw programma zouden maken. Met scenes en liedjes die nog niets van hun actualiteitswaarde verloren zijn en het beste bij elkaar naar boven zullen halen. Of materiaal waar ze gewoon nog een keertje verschrikkelijk veel zin in hebben om te doen. In Alle 30 NUHR krijg je een levensgeschiedenis van mannen vol liefde, lol en littekens te zien. Voor iedereen die NUHR nog nooit gezien heeft is dit een niet te missen kans om dit unieke gezelschap nog één keer met eigen ogen te kunnen aanschouwen.

Een afscheidstournee, of toch niet?

Ben je een liefhebber van Nederlandstalige popmuziek? Laat deze tickets niet lopen, dit is een voorstelling die je absoluut niet mag missen. Deze muzikale theatervoorstelling zit vol met spetterende optredens en komische anekdotes.  Een avond waarin je je waant in de jaren 80 en geniet van de beste pop in je moederstaal.

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
17 januari 2018 t/m 24 maart 2018

Met:
Peter Heerschop, Viggo Waas, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.