AL 150.000 KAARTEN VOOR MUSICAL TINA TURNER VERKOCHT

10 maart 2020

Een maand na de première van TINA- De Tina Turner Musical zijn er al 150.000 tickets verkocht. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland, zegt het ‘ongelofelijk te vinden dat we in zo’n korte tijd al zo’n groot succes mogen ervaren met deze musical’. De musical over het leven van wereldster Tina Turner is op 9 februari in première gegaan in het Beatrix Theater in Utrecht.

De voorstelling is volgens Verlinde een absolute ‘must see’. Nu al deze mijlpaal behalen noemt hij een groot compliment voor cast en crew. Alle bekende hits van Tina, waaronder ‘Private dancer’ en ‘What’s love got to do with it’ komen in de musical voorbij. Het merendeel van de nummers wordt in het Nederlands gezongen. Alleen de songs die als concert gebracht worden, worden gezongen in het Engels.

In de musical vertolken Nyassa Alberta en Nurlaila Karim afwisselend de rol van Tina Turner, Juneoer Mers speelt de rol van Ike Turner, Gaia Aikman is Tina’s zus Alline Bullock en Marianne Kloeze vertolkt Tina’s eerste manager Rhonda Graam. Daarnaast zijn er rollen voor Terence van der Loo (manager Roger Davies), Aisa Winter (Tina’s moeder Zelma Bullock) en Jeannine la Rose (Tina’s oma).

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.