kvl3rog8iqes_landscape_067_3000.jpg p8o3c4y8uacv_landscape_028_2700.jpg

AL 150.000 KAARTEN VOOR MUSICAL TINA TURNER VERKOCHT

10 maart 2020

Een maand na de première van TINA- De Tina Turner Musical zijn er al 150.000 tickets verkocht. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland, zegt het ‘ongelofelijk te vinden dat we in zo’n korte tijd al zo’n groot succes mogen ervaren met deze musical’. De musical over het leven van wereldster Tina Turner is op 9 februari in première gegaan in het Beatrix Theater in Utrecht.

De voorstelling is volgens Verlinde een absolute ‘must see’. Nu al deze mijlpaal behalen noemt hij een groot compliment voor cast en crew. Alle bekende hits van Tina, waaronder ‘Private dancer’ en ‘What’s love got to do with it’ komen in de musical voorbij. Het merendeel van de nummers wordt in het Nederlands gezongen. Alleen de songs die als concert gebracht worden, worden gezongen in het Engels.

In de musical vertolken Nyassa Alberta en Nurlaila Karim afwisselend de rol van Tina Turner, Juneoer Mers speelt de rol van Ike Turner, Gaia Aikman is Tina’s zus Alline Bullock en Marianne Kloeze vertolkt Tina’s eerste manager Rhonda Graam. Daarnaast zijn er rollen voor Terence van der Loo (manager Roger Davies), Aisa Winter (Tina’s moeder Zelma Bullock) en Jeannine la Rose (Tina’s oma).

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners