Air Supply

RAI Theater, Amsterdam

Air Supply is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Air Supply

Prijs vanaf € 34,50

8 en 9 december 2018 in RAI Theater, Amsterdam

€ 10,- korting op kaarten voor Air Supply

Op 8 en 9 december speelt Air Supply in het RAI Theater in Amsterdam. Alle grote hits komen voorbij, waaronder ‘Making love out of nothing at all’, ‘Sweet Dreams’ en ‘Lost in love’.

Het zijn de enige concerten die ze geven in Nederland dus mis het niet en boek nu je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang € 10,- korting!

Rockformatie Air Supply verovert Amsterdam

In Nederland zijn ze vooral bekend van de megahit ‘All out of Love’. De Australische soft rock formatie Air Supply speelt nog altijd mee in de top van de internationale muziekwereld. Dit najaar komt de band – die wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht – voor twee exclusieve concerten naar Nederland. Op 8 en 9 december speelt Air Supply in het RAI Theater in Amsterdam.

Internationale hits

Singles als ‘Lost in love’, ‘Every woman in the world’ en ‘All out of love’ haalden hoge noteringen in internationale hitlijsten. Gedurende de jaren tachtig bleef Air Supply onverminderd succesvol. Een mijlpaal in de geschiedenis van de Australische formatie is het nummer ‘Making love out of nothing at all’. Dit lied werd in 1983 uitgebracht en bleek een schot in de roos. Meer dan 5 miljoen singles gingen over de toonbank en maakten van dit lied de succesvolste release ooit van de groep. Air Supply is wereldwijd één van de meest populaire bands. Tot op de dag vandaag maakt de groep grote tournees, vooral door de Verenigde Staten. In dat land scoorde Air Supply – grotendeels in de jaren tachtig – maar liefst acht top tien hits. Ook in Azië is de Australische formatie populair, vooral dankzij de in 1993 verschenen single ‘Goodbye’. Optredens in Europa zijn zeldzaam. De komst van Air Supply op 8 en 9 december naar Amsterdam is dan ook een unieke kans om deze wereldberoemde groep live te beleven.

Kaarten Air Supply

Mis dit spectaculaire concert van Air Supply niet en boek nu je tickets! Via Theaterclub.nl ontvang je € 10,- korting per kaart

Foto's & video's

2 Foto's

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Speeldata:
8 en 9 december 2018

Locatie:
RAI Theater, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,80 transactiekosten en maximaal € 3,50 verzendkosten per bestelling.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.