Aida in Concert

Autotron, ‘s-Hertogenbosch

Aida in Concert is gestopt

Lopende voorstellingen

Aida in Concert

Prijs vanaf € 28,13

28 juni op het Autotron terrein in ‘s-Hertogenbosch

Met 50% voordeel naar het exclusieve Theaterclub openluchtconcert van Aida op 28 juni!

Uniek musicalconcert in de open lucht! Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt deze zomer de traditie voortgezet met een speciale concertversie van Aida; de geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Met de fantastische muziek van Elton John, een echte musicalsterrencast en een 14-koppig orkest, beleef je een onvergetelijke avond uit in de open lucht, op het festivalterrein van het Autotron in ‘s-Hertogenbosch.

Boek nu je kaarten voor het exclusieve Theaterclub openluchtconcert van Aida op vrijdag 28 juni en ontvang 50% voordeel per kaart! Daarnaast maak je ook kans op een meet & greet met de cast!

Het verhaal

Aida is een musical geschreven door Elton John en Tim Rice, gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige opera van Giuseppe Verdi op een libretto van Antonio Ghislanzoni. Aida speelt zich af in het Egypte van de farao’s, dat in strijd is met het buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone Aida. Radames weet dan nog niet dat Aida de dochter van de koning is maar is wel op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar. Zonder het te beseffen roept Radames daarmee het noodlot over hun drieën af. Want het huwelijk van Radames met de dochter van de farao is aangekondigd terwijl hij eigenlijk verliefd is op Aida. Amneris merkt dat haar aanstaande echtgenoot van een ander houdt. Op haar beurt raakt Aida in een innerlijke tweestrijd omdat zij de dochter van de koning van Nubië is en een verhouding met Radames gezien zal worden als verraad van haar volk.

April Darby speelt felbegeerde titelrol in Aida in Concert

De Nederlands-Amerikaanse April Darby is geen onbekende in de entertainmentwereld. Eerder speelde zij de hoofdrol Rachel Marron in The Bodyguard en de rol van Deloris van Cartier in Sister Act. Daarnaast trad zij als solist op bij Dinnershow Pandora, Fedde le Grand in de Ziggo Dome en met haar eigen show APRIL DARBY LIVE!. “Ik vind het een eer om in dit openluchtconcert deze iconische rol te morgen vertolken en het bijzondere verhaal van Aida te mogen vertellen. Ik heb dan ook heel veel zin om samen met alle anderen dit avontuur aan te gaan,” aldus April Darby.

Kaarten voor Aida in Concert met voordeel

Koop kaarten voor Aida in Concert bij Theaterclub.nl en heb een onvergetelijke avond uit in de open lucht! Boek nu kaarten voor het exclusieve Theaterclub.nl Aida openluchtconcert op vrijdag 28 juni en ontvang 50% voordeel op je gehele bestelling!

Foto's & video's

9 Foto's

Recensies (2)

★★★☆☆
3 5 1
Voorstelling was prachtig! Mooie locatie, goed gezongen Maar de €18,- parkeerkosten slaan natuurlijk nergens op...

★★★★★
5 5 1
wij hebben de premiere gezien het was geweldig. Het verhaal was goed te begrijpen. Sfeer was geweldig. Het danse ensemble was ijzersterk vooral Darren van der Lek Wat kan die jongen dansen en zingen super Wij hebben genoten ik raad iedereen aan om te gaan

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
Autotron in ‘s-Hertogenbosch

Datum:
28 juni 2019

Aanvang:
21.00 uur

Cast:
April Darby, Freek Bartels,  Willemijn Verkaik, Tony Neef e.a.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig voor de voorstelling op 28 juni 2019.
  • Geldig voor zowel premium, rang 1 als rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.