5x Voorstellingen rondom de feestdagen

5x Voorstellingen rondom de feestdagen

De gezellige decembermaand komt er weer aan en dat leent zich bij uitstek voor een theaterbezoek met familie of vrienden. De keuze is reuze en daarom heeft de Theaterclub vijf voorstellingen voor je geselecteerd die je in december kunt bewonderen óf aan iemand cadeau kunt geven.

1

ANASTASIA

ANASTASIA is een musical die zich bij uitstek leent voor de feestdagen. De musical sleept je helemaal mee in de wereld van het majestueuze Russische Keizerrijk en het romantische en spannende Parijs in de jaren ‘20. De sierlijke decors en de verbluffende kostuums zijn tot in de puntjes in orde. Een bezoek aan deze musical is leuk voor jong en oud.

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Prijs vanaf € 46,70

2

The Classic Christmas Concert

Een écht kerstconcert mag natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. The Classic Christmas Concert bezorgt jou en je hele familie het ultieme kerstgevoel! Een gigantisch orkest onder leiding van dirigent Raymond Janssen brengt de mooiste kerstklassiekers weer tot leven. Jingle Bells, Silent Night en O Holy Night ga je gegarandeerd horen.

The Classic Christmas Concert

(Nog geen beoordelingen)
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Prijs vanaf € 54,50

3

Kinky Boots

Kinky Boots is dé musicalhit van dit moment en is in december in diverse steden te zien. Het verhaal is ontroerend, inspirerend en bevat een flinke dosis humor. In de musical komen wellicht geen kerstliedjes voor, maar toch is de muziek tiptop in orde. Girls Just Wanna Have Fun zangeres Cyndi Lauper heeft namelijk de muziek voor deze musical geschreven.

Kinky Boots

Diverse theaters

1e rang vanaf € 49,50

4

Lazarus

In december is het allerlaatste meesterwerk van popster David Bowie in het theater te bewonderen. Zijn musical Lazarus (op z’n Engels uit te spreken) is mysterieus, meeslepend en wordt omschreven als Bowie’s ‘muzikale totaalkunstwerk’. Extra bijzonder om tijdens de decembermaand mee te maken.

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

Prijs vanaf € 25,60

5

MAMMA MIA!

ABBA-musical MAMMA MIA! stopt op 29 december, maar is gelukkig rondom de feestdagen nog wel vrijwel iedere dag in het theater te zien. Ook op eerste en tweede kerstdag! Een bezoek aan MAMMA MIA! is leuk voor de hele familie. Iedereen kan tenslotte meezingen met ABBA’s Dancing Queen, Super Trouper en Money, Money, Money.

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

Prijs vanaf € 27,-

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.