t2p3fiy82q5o_landscape_067_3000.png nn23spd8sx2x_landscape_028_2700.png

Vijf musical films die je gezien moet hebben

Vijf musical films die je gezien moet hebben

Ben je nog op zoek naar een leuke musical film? Wij zetten de 5 leukste musical films op een rijtje die je zeker een keer gezien moet hebben!

1

La La Land

qbk34b78rpup_landscape_050_3000.png

Mia is een serveerster met de droom om actrice te worden, maar ondanks de talloze audities die ze doet, heeft ze geen succes. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen club. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Ze proberen elkaar te stimuleren hun dromen waar te maken en met succes. Maar dit succes drijft hen ook geleidelijk uit elkaar.

2

Grease

lit3ezd8ykmt_landscape_050_3000.jpg

Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school, Rydell High School. Wanneer de school begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling weer tegen

3

Mamma Mia!

v69331489chp_landscape_050_3000.jpg

Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten.

4

Marry Poppins

3583als8at0k_landscape_050_3000.png

Londen ten tijden van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken.

5

The Greatest Showman

j5f30ll8uqsm_landscape_050_3000.png

Toen P.T. Barnum nog jong was, ging hij met zijn vader Philo, een kleermaker, naar hun vaste klant: de familie Hallett in New York. Hij wordt verliefd op hun dochter Charity. Na een paar jaar komt haar vader erachter dat er iets tussen Charity en de kleermakersjongen bloeit en besluit haar naar een meisjesschool te sturen. Ondanks de afstand houden ze contact via brieven, maar ze zien elkaar pas weer als ze volwassen zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners