cfo3olu8xu7z_landscape_067_3000.jpg l8i3ybt8uos7_landscape_028_2700.jpg

3x klassieke concerten voor iedere muziekliefhebber

3x klassieke concerten voor iedere muziekliefhebber

Klassieke muziek is in! Je hoeft er helemaal geen verstand van te hebben om er helemaal in op te kunnen gaan. Daarom heeft de Theaterclub de meest bekende en meest indrukwekkende klassieke concerten in Nederland voor je op een rijtje gezet.

1

Carmina Burana

l8p3apq83zzx_landscape_050_3000.jpg

Dit is één van de meest bekende muziekstukken wereldwijd. Carmina Burana werd in 1935 gecomponeerd door de Duitse componist Carl Orff. Het stuk is deels gebaseerd op een middeleeuws (!) manuscript. Al is dat lang geleden, het muziekstuk is nog nooit zo levend geweest als nu. Het begin van Carmina Burana, het indrukwekkende ‘O Fortuna’ is regelmatig terug te horen in moderne films, commercials en (pop)muziek. Binnenkort reizen 150 musici door Nederland om dit meeslepende muziekstuk opnieuw live op te voeren! Daarmee is het direct de grootste uitvoering van Carmina Burana ooit.

2

The Star Wars Suite

pek3d228eay5_landscape_050_3000.jpg

De muziek uit de Star Wars filmreeks is impressive, laat staan wanneer dit live wordt opgevoerd door 150 topmusici. Eind dit jaar kun je dit meemaken tijdens een bijzonder eerbetoon aan John Williams, de man die soundtracks componeerde voor filmklassiekers als E.T., Jurassic Park, Indiana Jones en Harry Potter. Tijdens het concert The Star Wars Suite komen de mooiste muzikale hoogtepunten uit de filmserie voorbij. Denk aan bijvoorbeeld Princess Leia’s Theme of aan Duel of the Fates! Het voorprogramma is overigens ook niet mis. Dan speelt het orkest nummers uit Spider Man, Jaws, Schindler’s List en zelfs Game Of Thrones.

The Star Wars Suite

diverse theaters

3

Verdi Requiem

35f3yp783a4l_landscape_050_3000.jpg

Het Requiem van Verdi wordt bestempeld als de beste opera die Guiseppe Verdi (1813-1901) - een beroemde Italiaanse componist - ooit geschreven heeft. Het muziekstuk wordt vaak omschreven als ‘intens’. Zodra je de eerste noot hoort, word je volledig in ‘vervoering’ gebracht. Binnenkort is het Requiem van Verdi slechts 2x live te horen in Rotterdam en Amsterdam. 130 musici vertolken samen met beroemde solisten het iconische meesterwerk en dat zorgt voor muzikaal vuurwerk!

Verdi Requiem

diverse theaters

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners