pup3x2v89hx4_landscape_067_3000.jpg pup3x2v89hx4_landscape_028_2700.jpg

3 (zachte) G's on Tour

Theater Markant, Uden

3 (zachte) G’s on Tour is gestopt!

Lopende voorstellingen
3 (zachte) G’s on Tour Ooit begonnen ze in rokerige achterafzaaltjes, cultuurhuizen en kleine theaters. Nu staan ze samen op het podium: De nieuwe lichting cabaretiers van Brabantse bodem! Voordat ze hun solocarrière induiken, presenteert het trio deze heerlijke voorstelling over hun geliefde provincie, waar de nachten lang, de dagen saai en cabaretiers met heel veel zijn. Af en toe geven de Brabanders een speldenprik naar eigen streek, maar ze geven het publiek vooral een brede lach!  Gerrie Smits Gerrie Smits, is een Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijk onderbouwd talent, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden. 2020-09-17 2020-09-17
Theater Markant, Uden Theater Markant, Uden
0 0

Markants Zinderende Zomer

Ooit begonnen ze in rokerige achterafzaaltjes, cultuurhuizen en kleine theaters. Nu staan ze samen op het podium: De nieuwe lichting cabaretiers van Brabantse bodem! Voordat ze hun solocarrière induiken, presenteert het trio deze heerlijke voorstelling over hun geliefde provincie, waar de nachten lang, de dagen saai en cabaretiers met heel veel zijn. Af en toe geven de Brabanders een speldenprik naar eigen streek, maar ze geven het publiek vooral een brede lach! 

Gerrie Smits
Gerrie Smits, is een Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijk onderbouwd talent, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden.

Meer over deze voorstelling

Sem van den Borne, Sem heeft de lach aan zijn kont hangen. Was eerder met Berry Knapen en Boy Jansen in de theaters te vinden met hun voorstelling ‘Verrekes Lache’. Een cabaretcomedian pur sang. Geen grappensalvo’s, maar juist herkenbare verhalen over alle dagelijkse dingen.

Bram Mertens, Bram Martens is een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Hij is 40 plus, kaal, heeft een gezin en een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus. Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Dat lukt hem beter dan hij zelf ooit had gedacht. Met verve bespeelt deze sympathieke laatbloeier al enige tijd de landelijke comedypodia met zijn stand-up Bramedy. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Theater Markant, Uden

Speeldata: 17 september 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
17 september 2020 in Theater Markant, Uden

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners