€ 20,- KORTING PER TICKET

Korting op musicals: West Side Story

De echte musicalfan heeft het natuurlijk allang gehoord: West Side Story komt terug naar Nederland! Compleet met Amerikaanse cast en volledig orkest, dus dat wordt een unieke belevenis. West Side Story gaat in december 2017 spelen in het World Forum Theater in Den Haag. We hebben nog meer goed nieuws, want jij kunt er heel voordelig bij zijn!

Zoals altijd hebben we bij de Musical & Theater Club weer korting op musicals. West Side Story bezoek je dankzij onze aanbieding nu zelfs met € 20 korting per kaartje!

De beste musical ooit?

Veel musicalfans zijn het erover eens: West Side Story is absoluut een van de beste musicals ooit. Het meeslepende verhaal van Arthur Laurents, de overweldigende muziek van Leonard Bernstein en de fenomenale choreografie van Jerome Robbins, alles is perfect! Helemaal wanneer je deze voorstelling ziet in zo’n grootse setting als in het World Forum Theater in Den Haag.

Musical met live-orkest

West Side Story draait natuurlijk vooral om het verhaal over twee rivaliserende straatbendes in New York en de onmogelijk liefde tussen Tony en Maria. Maar inmiddels zijn ook veel van de liedjes uit West Side Story onsterfelijk geworden. Die gaan in Den Haag allemaal live gespeeld worden door een echt orkest, met natuurlijk nummers als:

  • I Feel Pretty
  • A Boy Like That
  • Something’s Coming
  • Tonight
  • Maria

Exclusieve korting op musicals!

Je weet dat je bij de Musical & Theater Club altijd aan het goede adres bent voor je korting op musicals. West Side Story mag daarbij natuurlijk niet ontbreken dus hebben we ook voor deze musical een fantastische actie:

Bestel nu je tickets voor West Side Story bij de Musical & Theater Club en je ontvangt een fikse korting van € 20 per ticket!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locatie: World Forum Theater, Den Haag

Data: 12 t/m 30 december 2017

Cast: Energieke Amerikaanse cast begeleid door een 18-koppig live-orkest

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht