ELKE 2E KAART CADEAU

Exclusief bij de Musical & Theater Club; elke 2e kaart cadeau voor The Bodyguard!

Na bijna twee jaar volle zalen, meer dan 600 voorstellingen en ruim 800.000 bezoekers, neemt The Bodyguard met trots afscheid! Helaas moet deze hitsensatie stoppen en is verlenging écht niet meer mogelijk.

Bestel nu je tickets voor The Bodyguard in Beatrix Theater Utrecht bij de Musical & Theater Club en je ontvangt elke 2e kaart cadeau!

The Bodyguard de Musical

The Bodyguard ken je natuurlijk als een van de grootste filmsuccessen uit de jaren 90. Hierin speelt Whitney Houston de rol van Rachel Marron, een grote popster die bedreigt wordt door een gevaarlijke stalker. Kevin Costner neemt hierin de rol van Frank Farmer op zich, de bodyguard die haar moet beschermen en verliefd op haar wordt. En juist daardoor wordt de situatie nog veel gevaarlijker.

Hartverwarmende soundtrack

De spanning en de romantiek uit de film zijn tijdens de musical elk moment voelbaar en worden ondersteund door de best verkopende soundtrack aller tijden. Daarmee is The Bodyguard de Musical tegelijkertijd ook een ode aan Whitney Houston, die in 2012 helaas veel te vroeg overleed. Romy Monteiro en April Darby nemen de taak op zich om de gedachtenis aan Whitney levend te houden en doen dat met verve. Je zult het zelf ervaren en genieten van hits als:

  • I Will Always Love You
  • One Moment In Time
  • I Wanna Dance With Somebody
  • Run To You

Met Romy Monteiro, April Darby en andere sterren

Je moet het maar durven, om dezelfde rol als Whitney Houston op je te nemen. Romy Monteiro en April Darby namen die uitdaging dapper op zich en maken ondertussen al meer dan een jaar een verpletterende indruk als Rachel Ferron. Vooral hun stemmen maken veel bij het publiek los, die de herinnering aan Whitney Houston weer nieuw leven inblaast.

Maar de cast van The Bodyguard kent nog veel meer Nederlandse talenten. Zo zie je Ferry Doedens (GTST) in de rol van Rachels PR-man Sy Spector. Een andere bekende naam is die van Mark van Eeuwen, die in 2014 nog met Anthony Hopkins samenwerkte in de verfilming van de Heineken-ontvoering. In The Bodyguard speelt hij de rol van Frank Farmer, afgewisseld met Dave Mantel en Miro Kloosterman.

Aanbieding: elke 2e kaart cadeau!

Om er zeker van te zijn dat je niets mist van deze wereldberoemde musical helpt de Musical & Theater Club je om de beste plekken te bemachtigen. Boek nu snel en ontvang iedere 2e kaart cadeau, exclusief bij de Musical & Theater Club.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e en 2e rang voorstellingen op dinsdag t/m zondag t/m 16 juli 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen en kortingen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsen


★★★★☆
4 5 1
Heerlijke avond gehad. Fantastische musical, heerlijk meegezongen.

Naam
E-mail
Rating
Bericht