€ 20,-* KORTING PER TICKET

Carmina Burana 2017: vette korting via de Musical & Theater Club

The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra speelt in november 2017 Carmina Burana in Nederland. Dit gezelschap van 135 mensen doet een overweldigende vertolking van dit legendarische muziekstuk van de Duitse Carl Orff. De optredens vinden plaats in verschillende zalen in Nederland en jij kunt erbij zijn met een vette korting.

Bestel je tickets voor Carmina Burana in Nederland via de Musical & Theater Club. Je profiteert hiermee direct van € 20,-* korting per ticket!

Carl Orffs Carmina Burana

Het krachtige begin van Carmina Burana, ‘O Fortuna’ wordt nog altijd gebruikt voor films, commercials en moderne hits. Geen wonder dat bijna iedereen deze muziek herkent. Carl Orff schreef het met Latijnse en Duitse teksten van rondtrekkende monniken en studenten uit de 13de eeuw als inspiratie. Deze teksten verheerlijken het genot van de liefde, de drank en het leven als zwerver, als reactie tegen de strenge vrome idealen van de kerk. Met de opzwepende en voortstuwende muziek als basis spreekt dit fabuleuze muziekstuk nog steeds overal ter wereld muziekliefhebbers aan.

Een bijzonder groot orkest

Carmina Burana wordt in november 2017 in Nederland gebracht door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra o.l.v. dirigent Raymond Janssen. De muzikanten en zangers komen uit resp. de Oekraïne en Roemenië en zijn stuk voor stuk begaafde, gepassioneerde muzikanten. Dat blijkt ook uit de staande ovaties die ze elke keer weer krijgen voor hun vertolking van Orffs meesterwerk.

Carmina Burana 2017: zorg dat je dit niet mist!

Als jij in november 2017 Carmina Burana wilt zien, bestel je snel kaarten via de Musical & Theater Club. Je kunt de voorstelling bijwonen in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, het World Forum in Den Haag en in Basiliek Oudenbosch, bestel hier met maar liefst € 20,- korting per ticket! Op de voorstelling in MartiniPlaza in Groningen ontvang je € 10,- korting per ticket.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locaties en data:
Rotterdam, De Doelen – 8 november 2017
Groningen, MartiniPlaza – 9 november 2017
Amsterdam, Het Concertgebouw – 12, 13, 14 en 16 november 2017
Oudenbosch, De Basiliek – 17 november 2017
Den Haag, World Forum Theater – 18 november 2017

Uitvoerenden:
The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra
Dirigent: Raymond Janssen
Solisten: Mariana Bulicanu – sopraan
Valentin Roceveanu – tenor
Iordache basilic – bariton

Tijdsduur concert:
Deel 1: 45 minuten
Deel 2: 65 minuten

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

* Op de voorstellingen in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, het World Forum in Den Haag en in Basiliek Oudenbosch geldt € 20,- euro korting per ticket. Op de voorstelling in MartiniPlaza in Groningen ontvang je € 10,- korting per ticket. 

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht